دسته بندی: مجله آنلاین میـتینگـــزمنتشر شده در : شنبه, 17 دی 1401نمایش: 146

زمان مطالعه 4 دقیقه و 35 ثانیه

در بروز بحران منعطف باشید و با تغییر در سیستم خود پیشرفت سازمانتان را تضمین کنید.

با شیوع کرونا فرهنگ کاری بسیاری از سازمان‌ها و یا افراد تغییر کرد و دیگر مثل قبل نشد؛ این جمله‌ای ست که همه شنیده‌ایم ولی آیا راه حل‌های درست را برای سازمانمان انتخاب کرده‌ایم؟

هنجارهای جدید سازمان‌ها را با مسائل متعددی مواجه کرده است مانند نیاز به مدیریت نیروهای دور کار و ترکیبی( hybrid workforce به نیروهایی که به صورت ترکیبی هم از راه دور و هم داخل دفتر کار می‌کنند گفته می‌شود).

 

تمایل افراد به کار کردن از راه دور و یا نیاز به منعطف بودن آن درحال افزایش است که تیم‌های شرکت‌ها را با چالش‌هایی روبه‌رو کرده است.
البته این دگرگونی تنها به علت شیوع بیماری نبوده و پیشرفت تکنولوژی و دسترسی سازمان‌ها و پرسنل به ابزارهای متعدد آنلاین نیز به مرور در این تغییر فرهنگ تاثیر داشته است.
تیم توسعه و یادگیری شرکت‌ها بیشتر از هر بخش دیگری در این شرایط ضربه خورد. این تیم جزئی حیاتی از توسعه یک سازمان است چرا که برنامه‌های اصلی آن‌ها ارتقای مهارت‌های پرسنل، پر کردن شکاف دانش و مهارت و بروزرسانی اطلاعات کارکنان در زمینه مرتبط به کارشان است درنتیجه این آسیب می‌تواند پیشرفت‌های آتی سازمان را متوقف کرده و سازمان‌ها را از بازار رقابتی عقب بندازد.
مدیریت تغییر در مواجهه با یک بیماری همه گیر، خطرات جدید سلامتی و بطور کلی اتفاقات غیر مترقبه، توسعه تکنیک‌های منحصر به فرد هر سازمان برای تعیین و دستیابی به نقاط عطف را ضروری کرده است. (ساده بخوام مطرح کنم بهینه‌سازی روش‌های قدیمی و همگام بودن شیوه‌های مخصوص شرکت با تغییرات که همان انعطاف پذیری ست باعث میشه درصورت بروز بحران، سازمان شما با چالش و فشار روبه‌رو نشود)

 

برایان تریسی در کتاب مدیریت بحران خود چهار استراتژی معرفی می‌کند که آخرین استراتژی آن انعطاف پذیری است.

“در عملکرد خود می‌بایست بسیار انعطاف‌پذیر و خلاق باشید. در انجام دقیق یک عملکرد جدید بر عکس آن‌چه که تا به حال انجام می‌دادید، نیز بیاندیشید.”

 

قصد داریم در ادامه مقاله راهکارهایی جدید که به تیم‌های توسعه و یادگیری کمک می‌کند تا آموزش به کارکنان را در این شرایط نیز ادامه دهند، ارائه دهیم:

1. یادگیری مجدد و ارتقا مهارت‌ها (Reskilling & Upskilling)

نیروی کار فعلی شما برای استفاده از ابزارها و فرآیندهای دیجیتال جدید به دلیل تحول تکنولوژی نیاز به آموزش مجدد دارد. طبق یافته‌های اخیر تاکید فراوانی بر بروزرسانی مداوم آموزش‌های قبلی کارکنان است.
ممکن است نیروهای شما سال‌ها در زمینه به‌خصوص تخصص کسب کرده و کوله باری از تجربه را با خود حمل کنند ولی نیاز به بروزرسانی این تجربیات هیچ گاه توقف نخواهد شد، آشنایی با جدیدترین ابزار روزدنیا، مقالات، تکنیک‌ها و تحقیقات در زمینه‌های کاری مرتبط

تاثیرگذاری تجربیات و دانسته‌های سابق نیروی کار شما را افزایش می‌دهد.
مهارت‌های نیروهایتان را به‌صورت مداوم ارتقا دهید تا سازمانتان به‌طور چشمگیری ارتقا یابد.
با معرفی دوره های آموزش الکترونیکی آنلاین از طریق پلتفرم‌های یادگیری مدرن و برگزارکنندگان دوره‌ها و جلسات آنلاین، ارتقاء مهارت برای شرکت‌ها بسیار ساده‌تر شده است. نیروها نیاز به حضور فیزیکی و صرف انرژی و زمان برای رفت و آمد ندارند و می‌توانند در راحت‌ترین فضای ممکن آموزش‌های خود را بگذرانند. این موضوع ضمن افزایش راحتی و تمایل کارکنان به شرکت در دوره‌های آموزشی؛ هزینه‌ی تمام شده برای سازمان‌ها را کاهش داده و همچنین امکان استفاده از محتواهای زبان اصلی را به‌وجود می‌آورد.
با یادگیری منعطف، ارائه مرخصی، و پاداش برای گذراندن این دوره‌ها، تیم‌های تحقیق و توسعه می‌توانند پرسنل را برای کسب مهارت‌های جدید تشویق کنند.

 

2. یادگیری شخصی و تطبیقی

یادگیری تطبیقی پرطرفدارترین روش آموزشی شرکتی است که شرکت ها اتخاذ می‌کنند. از تکنیک‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی برای ارائه آموزش‌های شخصی و تجربیات یادگیری به کارکنان استفاده می‌کنند که می‌تواند نیازهای منحصر به فرد آنها را برطرف کند.
پیش‌بینی می‌شود که در سال‌های آینده یادگیری شخصی تقاضای زیادی داشته باشد. این رویکرد مبتنی بر هوش مصنوعی و داده برای آموزش است که از تیم‌های تحقیق و توسعه برای تضمین آموزش کارآمد به کارکنان پشتیبانی می‌کند.

3. آموزش خُرد (Micro Learning)

تقسیم مطالب آموزشی به واحدهای یادگیری مختصر و قابل هضم که معمولاً بیش از پنج دقیقه نیست به عنوان یادگیری خُرد شناخته می‌شود. آموزش خرد به تیم های تحقیق و توسعه کمک می‌کند تا در مواد آموزشی خود خلاقیت ایجاد کنند. می‌تواند به شکل تکالیف روزانه، فیلم‌ها، راهنمایی‌های درون‌برنامه‌ای یا راه‌حل‌ها و موارد دیگر باشد. به‌علاوه، تیم‌های تحقیق و توسعه می‌توانند محتوای یادگیری خُرد را با بازی‌سازی و تکالیف آموزشی جذاب‌تر کنند. این شکل از محتوا برای استفاده مجدد و تازه‌سازی ساده‌تر است و به حفظ آسان اطلاعات کمک می‌کند.

بدون محدودیت آموزش‌ها و راهنمایی‌های روزانه خود با کارکنانتان را

در میتینگز برگزار کنید و محتوا ضبط شده را در سریع‌ترین حالت ممکن همراه داشته باشید، مهم نیست 5 دقیقه یا 50 ساعت!

4. تحویل دانش به موبایل

دستگاه های تلفن همراه بخشی جدایی ناپذیر از زندگی امروزی هستند. یادگیری از هر مکان، هر زمان و با هر دستگاهی روش جدید آموزش و یادگیری است. پلتفرم‌های مدرن با تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها یا سایر دستگاه‌ها سازگار هستند تا یادگیری را راحت و آسان کنند. در برنامه‌های کاری پرمشغله امروزی، بهترین راه حلی که برای آموزش الکترونیکی می‌تواند ارائه شود، انعطاف‌پذیری برای یادگیری در هر زمان و هر مکان است.

کلاس‌های مجازی سامانه میتینگز نیاز به نصب برنامه ندارند و در هر زمان و هر مکانی با هر دستگاهی در یک نشست تحت وب می‌توان آن را برگزار کرد.

این مقاله ادامه دارد…