زمان مطالعه 2 دقیقه و 27 ثانیه
-
برای کلاس خود قوانین تنظیم کنید
این نکته را اول بیان کردیم زیرا همانطور که میدانید کلاس های مجازی به دلیل نداشتن ارتباط مستقیم افراد با یکدیگر، خشک و رسمیتر از کلاسهای حضوری است. ایجاد قوانین مانند دادن روح به کلاس است و فرهنگ خاصی برای آن ایجاد میکند که از خشک بودن آن میکاهد؛ همچنین باعث
کاهش بینظمی میشود.
در مدیریت کلاس مجازی خود، روش های مثبت و قوانین مناسبی به کار بگیرید. بعنوان مثال : شروع کلاس در زمان مشخص شده و نبود تاخیر در برگزاری کلاس، یکی از مواردی است که هم به کار شما و هم به روند یادگیری دانش آموزان سر و سامان میبخشد.
مثالی دیگر: 10 دقیقه شروع کلاس را به مرور درس جلسه گذشته و یا 10 دقیقه پایانی را همیشه به رفع اشکال و پرسشوپاسخ اختصاص دهید تا کلاستان روند و برنامه مخصوص خود را داشته باشد.
-
کلاس های خود را برنامه ریزی کنید
برای برگزاری کلاس آنلاین، یک زمان مناسب برای اکثر دانش آموزان خود پیدا کنید و مطمئن شوید از مزایای کلاس آنلاین استفاده میکنید؛ کلاسهای خود را ضبط کنید تا دانشآموزان غایب آن را از دست ندهند این ویژگی یکی از کمک کنندهترین ویژگیهای کلاس آنلاین میباشد.
-
بستر برگزاری کلاس مجازی خود را مشخص کنید
مدرسین میتوانند با کمک فایل های از قبل تهیه شده مانند پاورپوینت، پی دی اف، ورد و غیره روند تدریس خود را تسهیل کنند که کلاس آنلاین میتینگز امکان آپلود انواع فایل را به شما میدهد.
با کمک یک نرم افزار مناسب، مدرسین و دانش آموزان میتوانند بدون دردسر آموزش مجازی را به صورت موثر تجربه کنند و سامانه میتینگز بستری است که این امکان را به شما میدهد.
-
به فضا و محیط توجه کنید
یک فضای جداگانه ایجاد کنید تا بتوانید بدون مزاحمت کار کنید؛جایی که بتوانید ساعت ها بدون اینکه کسی در آن رفت و آمد کند یا صدای بیرون حواستان را پرت کند بگذرانید.
این فضا را دوست داشتنی و راحت نگه دارید تا به شما کمک کند انرژی خود را حفظ کنید و ارتباطات موثر با دانش آموزان خود ایجاد کنید. همانقدر که کلاسهای مجازی برای دانش آموزان میتواند خسته کننده باشد، برای مدرسین هم است؛ با ایجاد فضای راحت سطح انرژی خود را بالا نگهدارید.
-
خلاق باشید و بحث کلاس را داغ نگه دارید
با کلاس های آنلاین دقیقا همانگونه رفتار کنید که با کلاس های حضوری رفتار میکنید، برخورد نکنید.زمان تحصیل و آموزش خود را به یاد بیاورید. بحثهای داغ، جذب دانش آموزان به بحث به شیوه های خلاقانه و حتی کمی طنز مطالب را بطور موثر منتقل میکند.
به جای دیکته کردن مطالب، به کلاستان جنبه مباحثه ای بدهید؛ همچنین تعامل فعال با دانش آموزان از نظر روانی به دانش آموزان در کلاس کمک زیادی میکند.
از امکانات نرم افزار به خوبی استفاده کنید مثل تخته وایت برد، ایجاد نظر سنجی، وب کم و … به صورت کلی به آنها کمک کنید تا با بازخورد مداوم، مسیر آموزش خود را بهبود ببخشند.
برای ادامه مطلب به بخش دوم مراجعه کنید.